Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Porții: cca. 6-8
Timp de preparare: 25 minute
Untul rece se taie rapid bucăți și se frământă împreună cu celelalte ingrediente – cu excepția plantelor aromatice – până se obține un aluat.
Pe o suprafață presărată cu făină, aluatul cu se întinde cu ajutorul unui sucitor la o grosime de cca. 5 mm.
Pe aluatul întins, se împrăștie frunzele și crenguțele de rozmarin, salvie, mărar și pătrunjel.
Aluatul se acoperă cu hârtie de copt și se întinde din nou cu ajutorul sucitorului, presând astfel plantele aromatice proaspete în aluat.
Se tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt, iar cuptorul se preîncălzește la 180 °C, cu încălzire sus-jos.
Cu ajutorul unui tăietor de prăjituri, se tai din aluat cercuri cu diametrul de cca. 4 cm și se plasează în tava pregătităî.
Fursecurile se coc timp de cca. 15 minute. Se lasă la răcit.
Distribuie