Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru cca. 8 de bucăți
Aluatul se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se taie în 8 bucăți în formă de dreptunghi. Se preîncălzește cuptorul la 180 °C, cu recircularea aerului.
Ouăle împreună cu zahărul și zahărul vanilat se amestecă până se obține o textură cremoasă. Untul se topește încet și se amestecă treptat în amestecul de ouă și zahăr. Se adaugă brânza și amidonul.
După îndepărtarea capetelor, tulpinii de rubarbă spălați se decojesc și se tai bucăți mici.
Se pune câte o lingură de amestec de brânză în mijlocul fiecărei bucăți de foietaj, iar deasupra se pun uniform bucățile de rubarbă.
Se prind două colțuri diagonal opuse ale foietajului și se apasă împreună ferm pentru a nu se desprindă în timpul coacerii.
Se bat ouăle și se ung prăjiturile cu ouă cu ajutorul unei perii.
Se coc timp de cca. 20 minute.
Se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră.
Distribuie