Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Porții: 6 borcane x 200 ml
Timp de preparare: 15 minute
Smochinele se spală, se îndepărtează tulpinile și se tai în bucăți mici.
Smochinele tăiate se adaugă într-un vas împreună cu vinul și zahărul gelifiant.
Condimentele se adaugă într-un filtru de ceai sau o pungă pentru condimente de unică folosință și se adaugă în vas. Amestecul se fierbe.
Se lasă la fiert timp de 5 minute, amestecând în continuu.
Se îndepărtează condimentele, se adaugă lichiorul de portocale (dacă este cazul), iar dulceața se toarnă în borcanele pregătite.
Sfat: Dacă doriți ca dulceața să fie extra cremoasă amestecul se poate face piure cu un mixer vertical în timp ce fierbe.
Distribuie