Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Porții / cantități de umplere: cca. 1500 ml (6 borcane de câte 250 ml)
Timp de preparare: 15 minute
Coacăzele se spală și se scot de pe ciorchini cu grijă cu ajutorul unei furculițe. Aveți grijă să nu lăsați tulpini pe bace.
Bacele se adaugă într-un vas, și se fac piure cu ajutorul unui mixer vertical. Piureul se filtrează printr-o sită cu plasă fină într-un vas.
Se adaugă zahărul vanilat bourbon și zahărul gelifiant și se fierbe.
Se lasă la fiert timp de 4 minute.
Se toarnă imediat în borcane pregătite.
Sfat: Utilizați mănuși de plastic de unică folosință deoarece coacăzele negre au un efect colorant puternic.
Sfat: Dacă doriți, puteți da un plus de gust dulceții de coacăze negre cu 50 ml de rom brun. Adăugați-l la pulpă
imediat înainte de a o turna în borcane.
Distribuie