Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru cca. 6 porții
Pentru aluatul cu mac:
pentru cremă:
de asemenea:
Se prepară prăjitura cu mac: Ouăle împreună cu zahărul se bat spumă. Se adaugă uleiul și iaurtul și se amestecă bine. Se adaugă rapid macul, făina și praful de copt, iar apoi se pune într-o tavă mică. Se coace timp de 30 de minute în cuptor la 170 de grade, cu recircularea aerului, iar apoi se lasă să se răcească.
Pentru cremă se amestecă bine toate ingredientele.
Se tai bucăți mici din prăjitura cu mac și se sfărâmă puțin.
Firimiturile prăjiturii cu mac, crema de vanilie și dulceața de caise sau de prune se pun alternativ în straturi una peste cealaltă în cca. 6 pahare (cu diametrul de cca. 10 cm). Stratul superior trebuie să fie crema, și se decorează cu dulceață și mentă.
Distribuie