Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
40 buc
Aluat:
Pentru gătit:
Se adaugă toate ingredientele, cu excepția laptelui și a oului, într-un castron și se face un amestec de gen crumble. Adăugați apoi laptele și oul și faceți un aluat neted și neaderent. Se pune la frigider acoperit timp de aproximativ 15 minute, apoi se întinde pe o suprafață presărată cu făină până se obține un dreptunghi de aproximativ 40 x 30 cm, subțire de 2-3 mm. Cu ajutorul unui tăietor de pizza sau al unui cuțit ascuțit, tăiați aluatul în fâșii de aproximativ 1-2 cm grosime, formați din fiecare un nod sau o formă de covrig. Se toarnă uleiul într-un vas mic, astfel încât să aibă o adâncime de aproximativ 5-6 cm. Încălziți-l până la o temperatură de 170C și prăjiți aluatul puțin câte puțin până când devin aurii. Scoateți-i și așezați-i pe o tavă cu șervețele pentru a absorbi excesul de ulei. Cât timp sunt încă călduțe, se ung cu un amestec de zahăr. Au cel mai bun gust când sunt proaspete.
Distribuie