Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru compotul de mere coapte, tăiați merele în jumătate, îndepărtați cotoarele și apoi tăiați-le cubulețe. Amestecați cubulețele de mere cu zahărul alb fin, adăugați-le într-o tigaie încinsă și prăjiți-le timp de 3 - 4 minute. Adăugați stafidele și marțipanul și stingeți amestecul cu rom. Luați tigaia de pe foc și lăsați compotul să se răcească puțin. Pentru crema de scorțișoară amestecați bine toate ingredientele cu un tel. Sfărâmați grosier biscuiții caramelizați. Adăugați compotul în porții egale în 4 pahare, puneți 3 - 4 linguri de cremă de scorțișoară deasupra iar la final ornați cu biscuiți caramelizați.
Distribuie