Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
pentru blatul speculoos
pentru umplutura de brânză cu marțipan
pentru topping:
Puneți biscuiții speculoos într-o pungă de congelat și mărunțiți-i fin cu un făcăleț.
Topiți untul și amestecați-l cu pesmetul de biscuiți speculoos până se formează o pastă de consistența nisipului.
Presați bine pasta de biscuiți speculoos pe fundul unei tăvăi de copt cu un diametru de cca. 22-24 cm și puneți-o deoparte pentru scurt timp.
Preîncălziți cuptorul la 165°C cu încălzire sus/jos.
Dați marțipanul pe răzătoarea fină și bateți-l cu ouăle și zahărul Mărgăritar bio până când nu se mai observă cocoloașe.
Amestecați crema de brânză cu conținut redus de grăsimi, smântâna, crema de brânză proaspătă și condimente cu mixerul la cea mai mică treaptă.
Întindeți amestecul de brânză uniform pe fundul pregătit și coaceți in cuptorul preîncalzit pe bara de jos timp de aproximativ 60 de minute până când devine galben auriu. Lăsați să se răcească lent cu ușa cuptorului deschisă.
Turnați gemul de afine cu romul într-o oală mică și încingeți puțin la foc mediu.
Întindeți topping-ul de merișoare pe cheesecake-ul răcit și savurați prăjitura.
Distribuie