Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru blat:
Pentru cremă:
Pentru topping:
Zdrobește bine biscuiții cu ajutorul unui robot, adaugă untul moale sau chiar topit, apoi așază amestecul în forma de tort (de 20 de centimetri) și nivelează cu ajutorul unei linguri astfel încât pe margine să se formeze o bordură.
Amestecă zahărul pudră cu brânza mascarpone și vanilia cu ajutorul unui mixer, apoi incorporează ușor frișca folosind o spatulă. Așază crema peste blatul de biscuiți și dă tortul la frigider pentru 5 ore sau peste noapte.
Pune gelatina la hidratat în apă rece.
Într-o crăticioară pune pe foc fructele, zahărul Mărgăritar și 20 ml de apă. Fierbe câteva minute, apoi ia fructele de pe foc și adaugă gelatina. Când jeleul se răcește, îl poți așeza pe tort, apoi dă-l la rece pentru cel puțin o oră.
Distribuie