Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru o formă de copt cu diametrul Ø 26-28 cm
Se bat 3 ouă cu zahărul pudră și zahărul vanilat până devin spumă. Se adaugă făina, praful de copt și uleiul și se amestecă bine. Se unge tava cu puțin ulei sau unt și se întinde aluatul în ea.
Se amestecă crema de brânză cu un ou și cu mixul de budincă și se întinde cu lingura peste aluat. Cu ajutorul mânerului unei linguri de lemn, scrieți "8-uri" în aluat până când conținutul este bine distribuit.
Se decojesc perele, se taie în două și se taie felii plate. Tăiați rubarba în bucăți de 2-3 cm lungime. Puneți-le peste amestecul din tavă și coaceți-le în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de aproximativ 60 de minute.
Distribuie