Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru 1 Charlotte cu diametrul de 22 cm
Pentru Madeleine {aproximativ 20 de bucăți}:
Pentru crema de brânză cu mango:
Pentru ornare:
Pentru Madeleine, se preîncălzește cuptorul la 200 °C cu aer cald. Se unge o tavă de Madeleine cu o linguriță de unt topit.
Se bat ouăle cu zahărul într-un robot de bucătărie timp de câteva minute, până devin spumă. Se încorporează făina. Se spală lămâia organică în apă fierbinte, se stoarce sucul și se rade coaja. Se amestecă sucul și coaja de lămâie în aluat împreună cu praful de copt și untul topit. Se lasă amestecul timp de 20 de minute, apoi se toarnă în tava pentru Madeleine.
Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 °C cu aer cald timp de zece minute.
Pentru crema de mango și brânză, se decojește mango, se îndepărtează sâmburele și se taie pulpa în bucăți. Se pasează fin cu un blender de mână. Se amestecă crema de brânză în laptele de cocos până se omogenizează. Se adaugă zahărul pudră și pulpa de la o păstaie de vanilie. Se dizolvă gelatina în apă rece ca gheața și se amestecă cu crema. Se lasă crema la rece pentru scurt timp în frigider.
Se tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă cu baza detașabilă cu diametrul de 22 cm. Se taie Madeleines în jumătate pe lungime și se așază jumătățile de Madeleine pe marginea interioară a formei de copt. Se fărâmițează Madeleines rămase și se tapetează cu ele fundul formei de copt. Se întinde crema de mango cu brânză peste Madeleines {având grijă ca Madeleines să fie mai înalte la margine decât crema} și se lasă să se întărească la frigider pentru cel puțin trei ore {sau peste noapte}. Se ornează cu o mulțime de fulgi de nucă de cocos și chipsuri de banane și se acoperă cu un Cake Topper potrivit. Opțional, se decorează cu o fundă colorată asortată.
Distribuie