Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru aluat:
Pentru topping:
Pentru decorare:
Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade cu căldură în partea superioară și inferioară. Se bat ouăle cu zahărul pudră până devin spumă. Se toarnă încet uleiul vegetal și lichiorul de ouă. Se amestecă făina cu mălaiul și praful de copt și se încorporează.
Se adaugă semințele de mac. Se amestecă până când ingredientele sunt omogenizate. Așezați formele de brioșe din hârtie într-o tavă de brioșe. Umpleți-le până la 2/3 cu aluat. Coaceți brioșele timp de aproximativ 15 minute.
Se lasă să se răcească.
Pentru topping, amestecați toate ingredientele. Umpleți amestecul într-o pungă specială de patisere și aplicați pe brioșe.
Pentru decor, amestecați marțipanul de trestie cu zahărul pudră și colorantul alimentar și frământați bine. Se pun bile mici de marțipan într-o presă de usturoi și se presează. Se taie cu un cuțit și se așează pe topping ca un cuib de iarbă. Se așază ouăle de Paște din drajeuri pe cuibul de iarbă. Se servește.
Sfat: Lichiorul de ouă poate fi înlocuit cu aceeași cantitate de cremă de ouă sau cu 50 ml de lapte.
Distribuie