Bomboane cu alune și cereale

Ingrediente

cca. 40 bucăți

  • 75 g unt
  • 200 g Mărgăritar Zahăr Alb Fin
  • 75 ml lapte
  • 100 g pastă de alune, sau ca alternativă unt de arahide
  • 125 g cereale
  • 100 g arahide ușor sărate
  • Forme mici de praline pentru modelare

Gătit

Untul, zahărul și laptele se adaugă într-un vas și se fierb.

Se scoate vasul de pe foc și se adaugă pasta de alune. În final, se adaugă cerealele și se amestecă bine.

Arahidele se tai grosier, și se adaugă la amestecul cald. Când s-a amestecat totul bine, se scot mici porții cu o lingură și se pun în formele de praline. Bomboanele cu alune și cereale se lasă la răcit timp de cel puțin 30 de minute sau până la servire.

Copyright: Mei liabste Speis

Vedeți mai multe rețete