Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru cca 9-10 biscuiți:
Pentru glazură:
Preîncălziți cuptorul la 175 °C. Puneți hârtie de copt în două tăvi. Folosind un robot de bucătărie, frecați ouăle cu zahărul până formează spumă. Încorporați untul și laptele și amestecați din nou. Amestecați făina cu praful de copt și condimentele și adăugați-le la compoziția cu unt și zahăr.
Presărați puțină făină pe un blat de lucru, întindeți aluatul la o grosime aproximativă de un centimetru, apoi decupați biscuiții. Puneți biscuiții în tavă și ungeți-i cu gălbenuș. Coaceți în cuptorul încins la 175 °C, timp de 25 de minute, până când se rumenesc.
Pentru glazură, amestecați zahărul pudră și laptele cu un praf de scorțișoară {sau după gust}, apoi, ungeți biscuiții cu acest amestec. Tăiați biscuiții pe jumătate, în lungime și ungeți-i cu marmeladă. Preparatul merge de minune cu gem din prune, cu rom. Faceți clic aici pentru rețetă.
Distribuie