Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru ca. 50 de biscotti
Preîncălziți cuptorul la 180 °C, cu funcția de convecție. Frământați făina integrală de alac cu zahărul pudră Mărgăritar, praful de copt, sarea, ouăle, gălbenușul și cu miezul de vanilie până obțineți un aluat omogen. Spălați lămâia cu apă caldă, radeți coaja și stoarceți zeama. Încorporați în aluat coaja rasă și zeama de lămâie, prin frământare. Tocați grosier sau feliați migdalele și încorporați-le și pe acestea în aluat.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru presărată cu făină și întindeți-l lejer. Înjumătățiți aluatul și formați două rulouri pe lungime, egale ca dimensiuni. În cuptorul preîncălzit, coaceți rulourile timp de 20 minute, la temperatura de 180 °C, cu funcția de convecție, într-o tavă tapetată în prealabil cu hârtie de copt. Scoateți cele două fâșii de aluat din cuptor, tăiați-le în felii late de aproximativ jumătate de centimetru și introduceți-le înapoi în cuptor pentru încă 10 - 12 minute.
Sfat: Biscotti pot fi păstrați mai multe săptămâni într-un recipient pentru biscuiți și sunt un desert ideal de savurat alături de cafeaua dumneavoastră.
Distribuie