Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Bezelele
Cremă de cocos
Bateți bine albușurile și apoi încorporați încet și treptat zahărul cristal, până când se omogenizează. Umpleți un poș de ornat cu duză netedă (nr. 5) cu compoziția.
Puneți hârtie de copt într-o tavă și modelați bezelele de dimensiuni mici. Apoi, lăsați-le în cuptorul setat la 80 0C, cca 6 ore și după păstrați bezelele într-un loc uscat.
Pentru crema de cocos, încălziți frișca. Topiți untul de cocos și ciocolata de menaj. Încorporați lichiorul și lăsați amestecul să se răcească. Lăsați să stea la rece cca 3 ore.
Prăjiți fulgii de cocos fără grăsime și lăsați-i să se răcească, adăugați-i în compoziție și amestecați până când devine cremoasă. Umpleți un poș cu compoziție. Apoi umpleți bezelele deja preparate. Lăsați să stea la rece încă 2 ore, înainte de servire.
Distribuie