Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Pentru cca 50 bucăți:
Separați ouăle. Bateți albușurile spumă, împreună cu sarea, într-un bol curat și uscat. Presărați zahărul încet și treptat. Continuați să bateți până când se dizolvă zahărul și compoziția devine lucioasă. Albușul bătut trebuie să rămână pe tel.
Preîncălziți cuptorul la 90 °C. Puneți hârtie de copt într-o tavă.
Folosind un poș cu vârf franțuzesc, formați bezele pe tava de copt. Decorați-le cu perle de zahăr.
Coaceți cca 1,5 ore și lăsați-le să se răcească. Bezelele sunt gata dacă se desprind ușor de pe hârtia de copt. Lăsați-le să se răcească în cuptor, cu ușa închisă, ambalați-le într-un recipient etanș sau serviți-le imediat.
Sfat: Pentru bezele uniforme, desenați cerculețe cu creionul sau compasul pe hârtia de copt. Întoarceți hârtia de copt și formați bezelele cu poșul. Aceste delicii pot fi folosite și ca decorațiuni pentru pomul de Crăciun.
Distribuie