Zahăr Mărgăritar Cristal 100% din sfeclă românească

Ce fel de desert este reprezentativ pentru România? Noi credem că deserturi precum cozonacul, papanașii sau salamul de biscuiți. Ce au în comun acestea? Bineînțeles, zahăr cristal obținut din 100% sfeclă românească, acum de la Zahăr Mărgăritar.

Am lansat o gamă nouă de produse cu un format deosebit ce conțin o ilustrație a artistei române Mădălina Andronic Cunoscută pentru creațiile sale inspirate din folclor, Mădălina a reimaginat cu măiestrie motivele tradiționale românești într-un stil contemporan.

Când zicem Zahăr Mărgăritar, zicem România

Zahăr Mărgăritar este cel mai cunoscut brand românesc de zahăr iar acum avem un produs nou:

  • din sfeclă românească, cultivată și recoltată de fermieri români (197 ferme)
  • procesat într-o fabrică românească
  • ambalat de către români pentru români

Zahăr produs local, în România

Zahăr Mărgăritar este unul dintre cei mai importanți parteneri pentru comerțul internațional și pentru industria alimentară din România. Noi aprovizionăm producătorii de îndulcitori, industria băuturilor răcoritoare, precum și pentru retailul internațional și regional.

Pentru a asigura aprovizionarea partenerilor, fabrica noastră din Roman, în timpul campaniei de zahăr, procesează zilnic până la 5.400 de tone de sfeclă de zahăr.

De la sfeclă la zahăr

Zahărul este produs din sfeclă de zahăr, cultivată local și procesată în fabrica de zahăr din orașul ROMAN.

În fiecare an, sfecla este recoltată între jumătatea lunii septembrie și jumătatea lunii decembrie, este transportată direct din câmp la fabrica de zahăr pentru procesare. După curățare și tăiere, zahărul este transformat în sucul de sfeclă, iar sucul obținut este îngroșat și apoi cristalizat. În cele din urmă, cristalele de zahăr sunt separate de sirop în centrifuge.

Zahărul obținut este ambalat în mod complet automatizat și astfel ne asigurăm că fiecare linguriță de Zahăr Mărgăritar îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate.

Vezi procesul de producție